Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

All About Steel

Welkom bij het KS Service Center Webinar!

Bent u betrokken bij de inkoop van staal of werkt u in een gerelateerde sector? Dan is dit webinar een must-attend event voor u. Wij bieden u waardevolle inzichten die uw aankoopstrategieën zullen versterken en uw begrip van de staalmarkt zullen verdiepen.

Tijdens dit informatieve webinar zult u ontdekken:

Marktinzichten en timing: Leer hoe u als inkoper het perfecte moment kunt kiezen om staal in te kopen, met behulp van onze uitgebreide marktvoorspellingen en trends.
Duurzaamheid in staalinkoop: Ontvang praktische tips over wat er nodig is om duurzaamheid te integreren in uw inkoopproces. Wij bieden duidelijke richtlijnen en belichten de belangrijkste factoren waar u op moet letten.
Kostenbesparende alternatieven: Verbeter uw inkoopstrategieën door een dieper inzicht in de processen rondom staalproductie. Ontdek hoe kennis van deze processen kan leiden tot het vinden van effectieve, goedkopere alternatieven.
Productie van staal: Krijg een uitgebreid overzicht van de productieprocessen van staal, van grondstoffen tot eindproduct.

Dit webinar is speciaal ontworpen om u te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om effectief en verantwoordelijk staal in te kopen. Of u nu nieuw bent in de branche of uw expertise wilt verdiepen, u zult waardevolle inzichten en praktische kennis opdoen die direct toepasbaar zijn in uw dagelijkse werk.

Meld u nu aan en zet een stap vooruit in uw professionele groei. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij ons webinar!
Presentatie door
Gregory Rombaut - Verkoop & marketing manager
KS Service Center

Duur
45 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Doe mee met ons webinar en ontdek cruciale inzichten voor staalinkopers. Leer de beste tijden voor inkoop aan de hand van marktvoorspellingen, begrijp het belang van duurzaamheid in uw aankoopproces, en vind kosteneffectieve alternatieven door een dieper begrip van staalprocessen. 

Deel dit webinar